top of page

ДОМАШЕН КОМБАЙН ЗА ДОМА

През лятото хората с удоволствие стоят до късно на терасата и се наслаждават на спокойните вечери и слънчеви лъчи до късно. Грилът в допълнение с всеела компания, доставя истинско удоволствие, особено ако изберете най-добро място за него.

Макар лятото да е вече отминала тема, то добре е да мислим за него с перспектива. Идеите за идното лято за храна, която ни дарява всичко, от което се нуждаем през дългата и студена зима. Как да освежим интериора на дома, да обновим градината с къртене на тераса и двора и така да имаме изключителна почивка, научете сега:

Много подходяща идея за летните партита и семейни вечери е направата на барбекю. За целта ще се нуждаете от подвижен бар, благодарение, на който гостите ви да се глезят подобаващо с различни ястия и напитки.Всичко, от което може да се нуждаете за едно градинско парти, може да събере на едно място грил прибори, чаши, напитки и чини. Чудите се как, а името му е „домашен комбайн“. За целта в чекмеджетата му може да съхраните дори въглища за барбекюто. Вижте и за начините на извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Грилът може да е изработен от печени тухли за стена или клинкери. Най-често в търговската мрежа могат да се намерят размери 71/115/240 мм. стандартни и 52/115/240 мм. малки. Преди да започнете изграждането на грила, трябва да помислите за подходящо място. Не е добра идея разположението му да е на тераса. Във всички случаи обаче е важно да се изгради стабилна бетонна основа, която да осигурява необходимата стабилност.

Основата а такава подвижна конструкция е огнеупорен сандък. Ваната за въглища може да се изработи и самостоятелно или да купите такава. За целта съобразете размерите на стария сандък, който възнамерявате да превърнете в пръв помощник за двора. Най-важното е да съобразите изискванията за безопасност. Подвижният грил се укрепва посредством срещуположни разделители на преградните стени, както и с преградни плотове. Двете големи U- образни странични стени, осигуряват допълнителна стабилност. С форма по кърти чисти и извозва, всичко това може да стане много лесно.


bottom of page